Умови проходження стажування та перспективи розвитку наших дружніх взаємин

1. Стажування студентів:

  • належний рівень володіння французькою мовою (оцінки А, B, C під час проходження курсу “Іноземна мова за професійним спрямуванням” на 2 курсі);
  • студенти після 4, 5 курсів з середнім балом успішності не нижче 4,0.

активна участь в роботі студентських наукових гуртків, олімпіадах та конкурсах, виступи на конференціях різного рівня (з письмовими рекомендаціями від керівників структурних підрозділів університету), активна громадська діяльність;

Розглядаються перспективи навчання впродовж одного семестру на медичних факультетах Франції з зарахуванням пройдених модулів за попереднім погодженням програми з навчальною частиною рідного університету

2. Стажування інтернів як під час проходження інтернатури, так і після з числа найкращих студентів; перевага надається особам, які пройшли стажування після 4, 5 курсів навчання.

3. Розглядається можливість проходження стажування магістрантів, аспірантів під час виконання ними науково-дослідних робіт.

Приймаються пропозиції від провідних фахівців нашого університету щодо обміну лекціями в on-line режимі французькою чи англійською мовами з перспективних напрямків медичної науки і практики; організації Інтернет конференцій та форумів; тематичних поїздок з відвідуванням університету, медичного факультету, університетського госпітального центру, лікарень міста Монпельє.

Для проходження літньої практики студент повинен надати копію закордонного паспорту, залікової книжки та пройти усну співбесіду не пізніше січня місяця. За додатковою інформацією звертатись на кафедру іноземних мов нашого університету.

Координатор моніторингу реалізації даної угоди від Буковинського державного медичного університету – Рак Олександр Михайлович.

 

Перелік необхідних документів для відкриття візи

анкета на короткострокову візу, заповнена французькою або англійською мовами, з датою та двома підписами;

  • 2 фотокартки;
  • резервування готелю;
  • бронювання квитків в обидва напрямки (радимо не викупляти квитки до отримання візи); страхівка на автомобіль, техпаспорт та посвідчення водія, з копією – у випадку поїздки на автомобілі. 
  • довідка з місця роботи для працівників: довідка із зазначенням посади та заробітної плати особи, назви та адреси підприємства, дозволу на виїзд, строками перебування та гарантією повернення в Україну (з перекладом на французьку або англійську мову); для приватних підприємців: свідоцтво про реєстрацію та податкова декларація (з перекладом на французьку або англійську мови); для школярів/студентів: довідка з місця навчання (з перекладом на французьку або англійську мову);
  • довідка про особисті прибутки в Україні (баланс банківського рахунку за останні 3-6 місяців, наявність нерухомого майна, цінні папери і т.п.), для неповнолітніх та студентів – довідки батьків;
  • закордонний паспорт з копіями всіх сторінок, окрім пустиx. (громадяни, які мають два або декілька паспортів, повинні пред’явити їх під час подачі документів);
  • національний паспорт з копіями всіх сторінок, окрім пустих;
  • свідоцтво про одруження, розлучення чи про смерть разом із копією;
  • поліс медичного страхування.

Цей список є інформативним, проте не виключає вимоги подання додаткових документів.